Volg ons

Ajax amateurs

Broodnodige zege van Achilles’29 op Ajax (am), Eemdijk onderuit tegen ODIN’59 en FC Lisse wint

Broodnodige zege van Achilles’29 op Ajax (am), Eemdijk onderuit tegen ODIN’59 en FC Lisse wint

Achilles’29 heeft zaterdag in Groesbeek uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De ploeg wist in eigen huis de drie punten binnenboord te houden tegen Ajax zaterdag (2-1). ODIN’59 wist tegen Eemdijk twee keer het net van de tegenstander te vinden waardoor het een zege wist te boeken (0-2) en FC Lisse was te sterk voor de beloften van FC Groningen (2-0). 

Achilles’29 – Ajax
In de 31ste minuut kwamen de Amsterdammers op voorsprong in Groesbeek. Ricardo Fransberg was de producent van de openingstreffer (0-1).  Niet veel later kwam Achilles’29 weer naast Ajax, Yaliz maakte in de 35ste minuut de 1-1. Na iets minder dan tien minuten spelen in de tweede helft wist Juien Clout de 2-1 binnen te koppen in het voordeel van Achilles’29 (2-1).

Eemdijk – ODIN’59
Net voor het verstrijken van het half uur wees de dienstdoende arbiter naar de strafschopstip in het voordeel van ODIN’59. Thom de Vries nam plaats achter de bal en wist het buitenkansje te benutten (0-1). In de 62ste minuut kopte Nigel Hardenberg de 0-2 in de touwen, dit na goed voorbereidend werk van Ron Scheffer.

 

Zoals na iedere zege van ODIN’59 was het ook nu weer tijd voor de selfie vanuit de kleedkamer

Lisse – FC Groningen
Binnen het kwartier kwam de thuisploeg aan de leiding tegen het beloftenteam van FC Groningen. Milton Klooster was de doelpuntenmaker. Kort voor het einde van de officiële speeltijd was het Btyan Iliohan die de eindstand bepaalde op 2-0.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Ajax amateurs