Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Bouw bekroont basisplaats bij VVSB met drie treffers: ‘Laten zien dat ik van grote waarde kan zijn’

Bouw bekroont basisplaats bij VVSB met drie treffers: ‘Laten zien dat ik van grote waarde kan zijn’

VVSB wist zaterdagavond met ruime cijfers af te rekenen met ONS Sneek (1-7). Yannick Bouw, die voor de tweede keer dit seizoen in de basis mocht starten bij de club uit Noordwijkerhout, was goed voor drie doelpunten en één assist. De aanvallend ingestelde speler was na afloop dan ook niet alleen blij met de drie punten, maar zeker ook met het feit dat hij zich eindelijk kon bewijzen bij zijn nieuwe club.

Grote waarde
Door de zege in Friesland is VVSB nu terug te vinden op de zesde plaats, dit met een achterstand van acht punten op koploper Sparta Nijkerk. Bouw moest het dit seizoen tot dusver vooral doen met invalbeurten, de uitstekende prestatie tegen ONS Sneek smaakt naar meer. ,,Ik ben echt blij dat ik zaterdag voor de tweede keer in de basis mocht starten en dat ik vandaag belangrijk kon zijn voor het team met mijn drie doelpunten en één assist. Ik heb nu laten zien dat ik van grote waarde kan zijn als ik in de basis mag starten”, aldus Bouw tegenover Voetbal247.

Doorpakken
Bouw was het voorgaande seizoen actief bij Eemdijk waar hij een van de bepalende spelers was. In de zomer maakte hij e overstap naar zijn huidige vereniging.,,Ik ging naar VVSB en dan hoop je ook hier alles te kunnen spelen. Ik begreep best dat ik mij hier moest bewijzen en dat jongens die er al speelden of kwamen van clubs uit hogere divisies iets meer krediet kregen. Ik ben keihard blijven trainen en dat blijf ik ook doen. Ik wil graag alles spelen en belangrijk zijn voor VVSB. Door de wedstrijd van zaterdag is het vertrouwen dat men had in mij natuurlijk groter geworden. Nu moet ik doorpakken.”

FOTO: VVSB

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag