Volg ons

Cambuur Leeuwarden

Booy (SC Cambuur) bevestigt: ‘We zijn in gesprek met Fred Grim’

Booy (SC Cambuur) bevestigt: ‘We zijn in gesprek met Fred Grim’

Fred Grim moet bij SC Cambuur op korte termijn de opvolger worden van de recent bij de club ontslagen hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen. Technisch manager Foeke Booy bevestigde tijdens het televisieprogramma De tafel van Kees van FOX Sports dat er gesprekken gaande zijn met de nieuwe hoofdtrainer. 

Gesprek
Op de vraag wie de nieuwe trainer zou worden bij SC Cambuur kon Booy niet direct een antwoord geven omdat de contracten tot dusver nog niet onderschreven zijn door alle betrokken partijen. De wens van de club is echter duidelijk. ,,Nee dat kan ik nog niet zeggen, maar we zijn wel in gesprek met Fred Grim en we hopen er uit te komen met elkaar”, aldus Booy.

Contract
De technisch manager wilde tijdens het televisieprogramma wel duidelijkheid verschaffen over de duur van het waarschijnlijk te ondertekenen contract. ,,In principe voor anderhalf jaar, met één optie voor nog een jaar.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Cambuur Leeuwarden