vrijdag, december 3, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieBlok pleit voor stilleggen Tweede Divisie: 'Competitie kan best maandje langer duren'

Blok pleit voor stilleggen Tweede Divisie: ‘Competitie kan best maandje langer duren’

Zaterdag was er voorlopig voor het laatst publiek langs het veld te vinden in het topamateurvoetbal. Scheveningen-trainer John Blok pleit er voor om de competitie de komende drie weken stil te leggen. 

,,Omdat je het als speler voor het publiek doet. De komende weken staan IJsselmeervogels-Spakenburg en Quick Boys-Katwijk op het programma. Vanwege de maatschappelijke onrust niet verstandig om die zonder publiek af te werken. De competitie kan best een maandje langer duren, dan is het ook nog mooi weer”, stelt Blok in gesprek met het AD.

De Scheveningen-coach vond de zege op IJsselmeervogels verdiend: ,,Omdat we tot het laatst op een doelpunt bleven jagen. We hebben aanvallend gewisseld en zeker niet de pot achterin dichtgegooid. Het klopt dat hun doelman niet zes ballen uit de kruising hoefde te tikken, maar dat kan je niet verwachten als het al weken moeizaam gaat.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS