Volg ons

Blauw Geel'38

Blauw Geel ’38 mist Jamey Raas door deelname aan Love Island

Blauw Geel ’38 mist Jamey Raas door deelname aan Love Island

Blauw Geel ’38 kan de komende weken niet beschikken over Jamey Raas. De reden voor zijn afwezigheid is enigszins opvallend: de aanvallend ingestelde speler doet mee aan het televisieprogramma Love Island en gaat daarin op zoek naar zijn droomvrouw.

,,In een Spaanse villa gaan jonge vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Elke dag verschijnt er een aflevering waarin de kijker het pad naar de liefde kan volgen. Via stemmen bepaalt uiteindelijk het publiek wie de winnaar is van het programma waarin de singles 24 uur per dag gevolgd worden door camera’s”, schrijft het Brabants Dagblad. ,,Hij heeft zich drie jaar geleden ingeschreven bij een castingbureau en is nu gekozen”, reageert trainer Niels van Casteren tegenover de krant. ,,Ik had hem er graag bij gehad, maar als iemand iets heel leuk vindt en graag doet, moet je hem dat gunnen.”

Vorig seizoen worstelde Barendrecht met de modellencarrière van Donny Navajas Sanchez. De aanvaller was daardoor in het najaar geruime tijd afwezig voor modellenwerk in Milaan. Het leidde uiteindelijk tot een breuk tussen club en speler.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Blauw Geel'38