maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBlauw Geel'38Blauw Geel '38 mist Jamey Raas door deelname aan Love Island

Blauw Geel ’38 mist Jamey Raas door deelname aan Love Island

Blauw Geel ’38 kan de komende weken niet beschikken over Jamey Raas. De reden voor zijn afwezigheid is enigszins opvallend: de aanvallend ingestelde speler doet mee aan het televisieprogramma Love Island en gaat daarin op zoek naar zijn droomvrouw.

,,In een Spaanse villa gaan jonge vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Elke dag verschijnt er een aflevering waarin de kijker het pad naar de liefde kan volgen. Via stemmen bepaalt uiteindelijk het publiek wie de winnaar is van het programma waarin de singles 24 uur per dag gevolgd worden door camera’s”, schrijft het Brabants Dagblad. ,,Hij heeft zich drie jaar geleden ingeschreven bij een castingbureau en is nu gekozen”, reageert trainer Niels van Casteren tegenover de krant. ,,Ik had hem er graag bij gehad, maar als iemand iets heel leuk vindt en graag doet, moet je hem dat gunnen.”

Vorig seizoen worstelde Barendrecht met de modellencarrière van Donny Navajas Sanchez. De aanvaller was daardoor in het najaar geruime tijd afwezig voor modellenwerk in Milaan. Het leidde uiteindelijk tot een breuk tussen club en speler.

Dit bericht bekijken op Instagram

Spread the word. Vanaf nu ben ik elke dag te bewonderen op @videolandonline @loveislandrtl #loveisland

Een bericht dat is gedeeld door @ jameyraas op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD