donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVBitter voorkomt met treffer nederlaag van G.V.V.V : 'Belangrijk om minimaal een...

Bitter voorkomt met treffer nederlaag van G.V.V.V : ‘Belangrijk om minimaal een punt te halen’

G.V.V.V. leek zaterdagmiddag in Werkendam op weg naar de tweede nederlaag op rij in de pas net gestarte competitie. Jordi Bitter wist echter in de slotfase alsnog een puntendeling veilig te stellen door zijn treffer.

Direct na de wedstrijd verscheen de aanvaller voor de camera van GVVV-TV waar hij benadrukte dat het resultaat van zaterdag broodnodig was na de slechte start van de competitie. ,,Het was voor ons wel belangrijk om vandaag minimaal een punt te halen. Het is niet lekker als je de eerste twee wedstrijden verliest”, aldus Bitter.

GVVV kwam tegen Kozakken Boys achter door een eigen doelpunt. ,,Dat is wel typerend voor onze voorbereiding, we hebben heel vaak van dat soort momenten gehad. Normaal valt die voor ons de verkeerde kant op en vandaag lekker dat die een keer de andere kant op valt.”

In de eerste elftal speelde de ploeg uit Veenendaal matig, maar dat veranderde in het tweede bedrijf. ,,Ik had het idee dat we veel sneller de lange bal moesten zoeken, dus meer achter de verdediging de bal neer moesten leggen. Vanuit het middenveld durfden wij niet te voetballen. Gelukkig hebben we dat in de tweede helft beter gedaan.”

In de slotminuut liet Bitter alles en iedereen van GVVV alsnog juichen toen hij de 1-1 binnen wist te werken. ,,Een lange bal vanuit Tom en Joshua verlengde de bal naar mij en ik was sneller dan de tegenstander waar ik op stond. Ik kon daardoor eigenlijk naar de goal lopen en met links de korte hoek zoeken.”

Het gehele interview is te zien op de onderstaande video te zien van GVVV-TV.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD