maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlUitgelichtBEZOEKERSONDERZOEK | Voetbal247.nl wil graag jouw ongezouten mening horen!

BEZOEKERSONDERZOEK | Voetbal247.nl wil graag jouw ongezouten mening horen!

Een nieuw jaar is begonnen, de tweede seizoenshelft is aanstaande. Voetbal247.nl wil ook in 2019 uitbreiden, beter worden en jou bedienen van het laatste voetbalnieuws. Maar om dat optimaal te kunnen doen, is het voor ons wel van belang te weten wat je graag wil lezen, wat je waardeert op Voetbal247.nl en waaraan je je stoort. Kortom: je ongezouten mening.

In mei 2018 hielden we al eens een bezoekersonderzoek. Enkele honderden bezoekers vulden de enquête in, waarvoor nogmaals onze dank. Het maakte voor ons duidelijk waar we ons konden verbeteren, wat je graag nog meer zou willen lezen en welke ideeën je nog voor ons hebt. Jullie feedback was belangrijk bij de vernieuwing van de lay-out, bij het toevoegen van de Hoofdklasse in ons nieuwsaanbod en bij het beter balanceren van het aantal en de positionering van de advertenties. Kortom: hele belangrijke feedback voor ons.

Inmiddels is de site vernieuwd, zijn we zo’n acht maanden verder en willen we graag opnieuw polsen hoe je over ons denkt. Ditmaal hebben we een wat kortere enquete opgesteld van slechts tien vragen, die je naar schatting in een kleine vijf minuutjes hebt ingevuld. Je zou ons er een groot plezier mee doen. Deelname is volledig anoniem en zal op geen enkele andere manier worden gedeeld dan intern binnen onze redactie.

Je kunt het bezoekersonderzoek invullen via deze link. Alvast heel hartelijk dank!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD