Volg ons

Be Quick 1887

Be Quick 1887 wint degradatieduel met Quick’20, Dongen en USV Heracles pakken drie punten

Be Quick 1887 wint degradatieduel met Quick’20, Dongen en USV Heracles pakken drie punten

Be Quick 1887 deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd om degradatie uit de Derde Divisie te voorkomen. De ploeg boekte een zege op concurrent KVV Quick’20 (4-2), dit mede door twee doelpunten van Thomas Careman. Dongen was te sterk voor HV & CV Quick (3-1) en USV Hercules zegevierde over EVV (2-1). 

Be Quick 1887 – KVV Quick 20
De degradatiekraker werd opengebroken in de 28ste minuut toen Thomas Careman eenvoudig de bal binnen kon tikken nadat een schot van Duane nog werd gekeerd (1-0).  Negen minuten later was het weer feest op het sportpark van Be Quick 1887. Careman wist de voorsprong voor de thuisploeg te verdubbelen (2-0). Vroeg in de tweede helft bracht de uitspelende ploeg de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd, Eulderink produceerde de 2-1. In de 62ste minuut werd het duel voortijdig beslist toen Duane op de linkerkant goed door wist te zetten en vervolgens binnen wist te schieten (3-1).  Be Quick kwam door een doelpunt van Daan Driever in de 77ste minuut op 4-1 en het slotakkoord was voor Degenaar die de eindstand bepaalde op 4-2.

Dongen – HV & CV Quick
De thuisploeg begon uitstekend aan het treffen met Quick. Na zes minuten spelen wist Jaap van der Waarden het net van de tegenstander te vinden, dit op aangeven van Koenen (1-0).  Dongen was sterker, maar incasseerde in de 34ste minuut toch een tegentreffer, Van der Heiden schoot binnen bij de eerste paal (1-1). Een penalty in het voordeel van de thuisploeg besliste het duel, Koenen werd neergehaald in het strafschopgebied en vanaf elf meter schoot Van Zon raak (2-1). Invaller van Bree bracht met de derde treffer van Dongen de eindstand op 3-1.

USV Hercules – EVV
De tweede helft was nog maar net bezig toen de Utrechtse ploeg op fraaie wijze op voorsprong kwam. Mitchel Bolck was de maker van de wonderschone treffer (1-0). In de 72ste minuut kwam EVV weer naast USV Hercules, doelpuntenmaker was Simons (1-1).  Zes minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht Alfred Mensah zijn ploeg USV weer aan de leiding (2-1).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Be Quick 1887