Volg ons

Hoofdklasse

Be Quick 1887 strikt verdediger Jansman en Luijendijk van derdeklasser naar FC ‘s-Gravenzande

Be Quick 1887 strikt verdediger Jansman en Luijendijk van derdeklasser naar FC ‘s-Gravenzande

FC ‘s-Gravenzande kan komend seizoen een beroep doen op Ardi Luijendijk, de verdediger komt over van derdeklasser Lyra. Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal uitkomende Be Quick 1887 heeft de selectie ook weten te versterken met een verdediger, Joep Jansman zal zich in de zomer van 2019 melden bij de vereniging.

Sparta Rotterdam
De 23-jarige Luijendijk begon met voetballen bij Lyra waar hij werd opgemerkt door Sparta. In Rotterdam maakte hij van zijn negende tot veertiende deel uit van de jeugdopleiding. Vervolgens keerde hij weer terug op het oude nest van Lyra waar hij later ruim honderd wedstrijden speelde in het eerste elftal.

Helsinki
Jansman (21) begon het seizoen 2018/2019 bij Harkemase Boys, het laatste half jaar was hij daar niet meer actief omdat hij voor zijn studie enkele maanden vertrok naar Helsinki.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse