Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Barradas vertrekt in de zomer bij SteDoCo: 'Komend seizoen een nieuwe start...

Barradas vertrekt in de zomer bij SteDoCo: ‘Komend seizoen een nieuwe start maken’

Rensy Barradas is bezig aan zijn laatste maanden als selectiespeler van SteDoCo. De betrokken partijen besloten het aflopende contract niet te verlengen.

- Advertentie -

Den Haag
De 28-jarige ex-international van Aruba kwam voor zijn periode bij SteDoCo uit voor Scheveningen. In het verdere verleden droeg hij onder andere het shiort van RVVH Ridderkerk, Vitesse Delft en het Arubaanse Racing Club. ,,Ik heb met SteDoCo om de tafel gezeten en het leek ons beiden het beste om mijn aflopende contract in de zomer niet te verlengen. Het is voor mij het belangrijkste dat ik nu kan voetballen bij een club die dichterbij mijn woonplaats Den Haag zit. Ik wil komend seizoen weer een nieuwe start maken”, aldus Barradas tegenover Voetbal247.

SteDoCo
Ondanks dat de wegen van Barradas en SteDoCo aan het einde van het lopende seizoen scheiden is de aanvallend ingestelde speler lovend over de club waar hij tot de zomer van 2019 zijn wedstrijden zal spelen. ,,Ik kijk met een goed gevoel terug naar de periode bij SteDoCo. De selectie is sterk, maar het blijft natuurlijk jammer dat ik in het begin kampte met blessureleed.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES