Volg ons

ASWH

ASWH-coach Agterberg over bekerduel met FC Utrecht: ‘Denk niet dat we weggeblazen worden’

ASWH-coach Agterberg over bekerduel met FC Utrecht: ‘Denk niet dat we weggeblazen worden’

ASWH draait vooralsnog prima in de Derde Divisie, maar vanavond wacht het een uitdaging van een geheel andere orde als het in de beker speelt tegen FC Utrecht.

,,Toch denk ik dat we Utrecht niet op het beste moment treffen: Dick Advocaat heeft de organisatie goed neergezet in enkele weken tijd, de tweede helft bij Willem II afgelopen zondag was erg sterk, terwijl wij uit een verliespartij bij Harkemase Boys komen. Maar ik denk niet dat we weggeblazen zullen worden”, blikt coach Cesco Agterberg vooruit in het AD.

Dick Advocaat, coach van FC Utrecht, laat op zijn beurt weten dat hij ASWH zeker niet onderschat: ,,We hebben ASWH bekeken, Marinus Dijkhuizen en Rick Kruys zijn naar een wedstrijd geweest en we weten dat ze 5-3-2 spelen en wat hun sterke punten zijn. We hebben niets te winnen en onderschatten ASWH zeker niet. Maar win je deze, dan zit je bij de laatste zestien.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASWH