Home Competities Derde Divisie Alternatieve strijd om 'Kampioenschap van Utrecht', Sparta Nijkerk blij met 'wildcard'

Alternatieve strijd om ‘Kampioenschap van Utrecht’, Sparta Nijkerk blij met ‘wildcard’

Ook de regio Utrecht gaat zijn eigen kampioenschap krijgen als de KNVB besluit definitief een streep te zetten door het lopende seizoen. Het initiatief van Spakenburg en GVVV werd door de andere clubs met gejuich ontvangen. Om een even aantal clubs te krijgen werd Sparta Nijkerk ook uitgenodigd om mee te doen. Trainer Eric Speelziek liet weten blij te zijn met de uitnodiging. ,,Ik vind het ook een mooi compliment voor de club”, zegt hij tegen Voetbal247.nl

- Advertentie -

Sparta Nijkerk voegt zich bij de twee, bovengenoemde, Blauwe clubs, IJsselmeervogels, DOVO, Hercules, Hoogland, DHSC, Eemdijk en Sportlust ’46. De tien clubs worden opgedeeld in twee poules van vijf. De clubs hopen op 1 mei te kunnen beginnen met de regiocompetitie, meldt RTV Utrecht.

Bij Sparta Nijkerk was men erg blij met de uitnodiging om aan te sluiten. ,,Dit is zowel voor de spelers als de supporters een harstikke mooie competitie”, zegt trainer Eric Speelziek. Op de vraag waarom Sparta Nijkerk niet aan was gesloten bij het alternatief op de Veluwe kon Speelziek kort zijn. ,,We hebben geen contact gehad met de Veluwse clubs.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES