vrijdag, maart 5, 2021
Home Competities Eerste Divisie Almere City strikt middenvelder van Borussia Dortmund en ziet aanvaller vertrekken naar...

Almere City strikt middenvelder van Borussia Dortmund en ziet aanvaller vertrekken naar RKC

Steve Tunga draagt in het seizoen 2020/2021 het shirt van Almere City FC. De club uit de Eerste Divisie maakte via  de officiële kanalen de komst van de middenvelder bekend die de overstap maakt van Borussia Dortmund. Almere City moet echter ook definitief afscheid nemen van James Efmorfidis die gaat spelen voor RKC Waalwijk.

- Advertentie -

De 23-jarige defensieve middenvelder plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij Almere City FC. Het voorgaande seizoen speelde hij zijn wedstrijden (18) in het tweede elftal van de Duitse vereniging. Eerder was hij actief voor onder andere VfL Bochem en Wattenscheid’09.

Voetbal International maakte bekend dat Efmorfidis een contract kan tekenen bij RKC Waalwijk, dit indien de komende medische keuring geen roet in het eten zal gooien. De dribbelaar was in het bezig van een aflopend contract in Almere en had al eerder aangegeven dat hij zijn zinnen had gezet om een club in de Eredivisie.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES