maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysAlessandro Kwant en Daily Loos op zoek naar andere club

Alessandro Kwant en Daily Loos op zoek naar andere club

Twee “eigen jongens” Alessandro Kwant (23 jaar) en Daily Loos (22) gaan op zoek naar een andere club waar zij meer uitzicht hebben op een basisplaats dan bij hun eigen Rijnsburgse Boys.
Over het motief van beide spelers staat op de website van de Boys het volgende te lezen.

Alessandro: “Na 4 jaar in de A-selectie te hebben gezeten en de toezegging dat ik vaste keeper kon worden bij het 2e elftal gaf dat toch niet een voldoening. Ik wil wel eens de druk voelen van het keepen in een eerste elftal”.
Kwant kwam 10 jaar geleden over als C-junior van UDO uit Oegstgeest en maakte dit seizoen zijn competitiedebuut in en tegen Noordwijk. “De mooiste herinnering van de voorbije jaren” aldus Kwant.

Daily Loos is komende zomer 2,5 jaar bij de A-selectie; kwam uit voor het 2e elftal en heeft op korte termijn geen uitzichten op een plaats in de hoofdmacht van Rijnsburgse Boys.
“Misschien wel op langere termijn” aldus de pas 22 jarige middenvelder, “maar na lang nadenken heb ik toch besloten voor een nieuwe kans te gaan bij een nieuwe club”.

Daily kwam over van Alphense Boys waar hij zowel met de A- als de B-junioren speelde op het hoogste amateurniveau van Nederland. Een nieuwe club heeft de student bestuurskunde nog niet maar die komt ongetwijfeld.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD