dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAjax zaterdag versterkt selectie met verdediger van Rijnsburgse Boys en aanvaller van...

Ajax zaterdag versterkt selectie met verdediger van Rijnsburgse Boys en aanvaller van SDC Putten

In Amsterdam is de amateurtak van Ajax drukdoende om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. Recent werd via de officiële kanalen bekend gemaakt dat Swift-doelman Virgil Deen zich in de zomer bij de club zal melden en vrijdag was het de beurt aan Carlos Opoku (Rijnsburgse Boys) en Michel van Aggele (SDC Putten) om zich te laten fotograferen met een shirt van Ajax.

De 34-jarige Opoku speelde sinds de zomer van 2017 voor Rijnsburgse Boys in de Tweede Divisie. Destijds maakte hij de overstap van de Koninklijke HFC. Voor die periode was hij actief voor RKSV DCG. Aanvaller Van Aggele (21) kwam in het verleden uit in de jeugdopleiding van PEC Zwolle en speelde later nog voor SV Lelystad en Berkum voor hij in 2020 de stap maakte naar SDC Putten. Doelman Deen komt over van Swift, waar hij speelde vanaf 2019. In dat jaar kwam hij over van Rijnsburgse Boys.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD