Volg ons
Abderrahim Loukili FC Lienden

Tweede Divisie

Afspraak FC Lienden en De Dijk: Loukili speelt niet

Afspraak FC Lienden en De Dijk: Loukili speelt niet

FC Lienden zal tegen De Dijk aantreden zonder Abderrahim Loukili. Hoewel de aanvaller fit en speelgerechtigd is, komt hij niet in actie door een afspraak tussen FC Lienden en De Dijk.

Afspraak

,,Met De Dijk hebben we afgesproken dat ‘Appie’ niet speelt tegen hen. Dat staat niet zwart op wit, maar daar houden wij ons aan”, stelt coach Hans Kraaij jr in De Gelderlander. Loukili keerde in de winterstop terug naar de Abdijhof, na een half jaar voor De Dijk te hebben gespeeld. Het werd een teleurstellend hoofdstuk, mede door het vertrek van de geldschieter bij de Amsterdamse club en de chaos en onrust die daarop volgde. Bij FC Lienden ontbreekt ook Danny van den Meiracker in het duel tegen zijn voormalig coach Jochem Twisker. De spits is geschorst.

41 punten
Kraaij weet dat FC Lienden vermoedelijk de laatste duels om des keizers baard zal spelen: ,,Eigenlijk valt er geen reet te winnen in de tweede divisie. Het enige dat we moeten doen, is vier ploegen onder ons houden. Morgen kunnen we goede zaken doen. Vorig jaar degradeerde UNA via de nacompetitie, met 41 punten. Wij waren zesde met zeven punten meer. Ik denk dat 41 punten nu genoeg is.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie