donderdag, februari 25, 2021
Home Tweede Divisie Nieuws AFC'er Jesse ziet stage bij Foggia vroegtijdig eindigen

AFC’er Jesse ziet stage bij Foggia vroegtijdig eindigen

Matthijs Jesse blijft in ieder geval voorlopig bij AFC. De 21-jarige aanvaller moest zijn stage bij het Italiaanse Foggia voortijdig afbreken door een opspelende knieblessure, meldt Het Amsterdamsche Voetbal.

Graag nog een keer in actie
,,Hij heeft er anderhalve week gezeten en ze waren zeer te spreken over zijn prestaties, maar nu hij geblesseerd is heeft het geen zin om hem daar langer te laten blijven. Matthijs revalideert gewoon bij AFC“, vertelt zaakwaarnemer Johan Wins. Volgens de belangenbehartiger was Foggia echter wel gecharmeerd van Jesse en kan hij mogelijk op een later moment nogmaals gaan meetrainen met de Serie B-club. ,,Ze hebben mij in ieder geval laten weten dat ze zeer gecharmeerd zijn van zijn kwaliteiten en hem graag nog een keer in actie zien.”

Moeite met de taal
Ook Jesse hield een positieve indruk over aan zijn korte stage bij de club: ,,Het was Matthijs in ieder geval goed bevallen daar. Al had hij wel wat moeite met de taal omdat bijna niemand daar Engels spreekt”, besluit Wins. Jesse scoorde afgelopen seizoen 11 treffers voor AFC.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments