woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieAFC verliest Quincy Kluivert aan Jong Vitesse

AFC verliest Quincy Kluivert aan Jong Vitesse

Quincy Kluivert, de oudste zoon van Patrick Kluivert en broer van Ajacied Justin Kluivert, speelt komend seizoen voor Jong Vitesse in de Derde Divisie. De 20-jarige rechtervleugelverdediger komt over van AFC.

Eerdere profstages
Op sportpark Goed Genoeg speelde Kluivert in het tweede elftal. Quincy Kluivert aasde al enige tijd nadrukkelijk op de overstap naar een profclub, getuige de eerdere stages die hij afwerkte bij Jong FC Twente en Jong Go Ahead Eagles. Daar kreeg hij echter na zijn proefperiode geen contract aangeboden.

Promoveren
Jong Vitesse sprak bij de aanstelling van trainer Joseph Oosting reeds de ambitie uit om zo snel mogelijk terug te keren in de Tweede Divisie. Om dat te bewerkstelligen lijkt het beloftenelftal meer dan vorig seizoen te gaan werken met een eigen selectie. Op de website van de Arnhemmers is te lezen dat in ieder geval Stef Brummel, Bilal Bayazit, Martijn Berden, Cali Daniel, Hidde van Dijk, Sven van Doorm, Bo van Essen, Joris Klein-Holte, Quincy Kluivert, Boyd Lucassen, Anil Mercan, Jovi Munter, Thomas Oude Kotte, Leeroy Schorea, Jesse Schuurman, Lars ten Teije en Wellington Verloo daar deel van uitmaken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD