zaterdag, januari 29, 2022
HomeCompetitiesTweede DivisieAFC-trainer Landvreugd : 'Achteraf gezien is een gelijkspel terecht'

AFC-trainer Landvreugd : ‘Achteraf gezien is een gelijkspel terecht’

AFC kwam zaterdag in Katwijk tegen Quick Boys niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Ulrich Landvreugd, trainer van de Amsterdamse formatie gaf tegenover de camera van Eyecons eerlijk toe dat zijn team niet meer verdiende dan één punt, maar dat hij daar niet tevreden mee kon zijn. 

,,Achteraf gezien is een gelijkspel terecht. Ik denk dat het gelijk opging, ze lieten zich niet in de kaart spelen en wij ook niet. Ik denk dat als wij in de eerste helft de eindpass gewoon goed hebben, toen konden wij bijna drie of vier keer alleen voor de keeper komen, dan hadden we afstand kunnen nemen. Dat is niet gelukt. Ik denk dat wij de mooiste kansen hebben gehad en zij ook gevaarlijk waren”, aldus Landvreugd voor de camera van Eyecons.

De start van AFC is tegenvallend te noemen, na vier wedstrijden verloor het al zeven punten. ,,Nee daar zijn we niet tevreden mee. We hebben vier wedstrijden gespeeld en vijf punten. We kwamen hier om te winnen en dat was wederzijds, alleen moeten wij naar onszelf kijken. In dat opzicht hebben we twee punten te weinig gehaald. Het is geen schande om hier gelijk te spelen maar de intentie was wel om te winnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]