Volg ons

Tweede Divisie

AFC heeft weinig te duchten van tiental FC Lienden

AFC heeft weinig te duchten van tiental FC Lienden

FC Lienden snakt naar de winterstop. De ploeg van Hans van de Haar verloor tamelijk kansloos van koploper AFC, mede door een vroege rode kaart van Guytho Mijland.

Mijland kreeg op advies van de assistent een rode kaart. Hij zou verbaal over de schreef zijn gegaan. Niet veel later zette AFC het overwicht over in een voorsprong. Doelpuntenmaker was Raily Ignacio. Een paar minuten later was het opnieuw raak en wederom was Ignacio de doelpuntenmaker.

Na de pauze volbracht Ignacio zijn officieuze hattrick door een fout van invaller Haris Memic af te straffen. Dat bepaalde de eindstand op 0-3. Door de zege houdt AFC zes punten voorsprong op Katwijk en zeven op IJsselmeervogels. Door de remise van Jong Sparta is de achterstand van de jonge Kasteelheren nu acht punten. Voor FC Lienden zijn de zorgen groot: de ploeg van coach Hans van de Haar staat 16e met slechts tien punten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie