Volg ons

Tweede Divisie

AFC-coach Landvreugd spreekt zich uit over doelstelling voor komend seizoen

AFC-coach Landvreugd spreekt zich uit over doelstelling voor komend seizoen

AFC-coach Uli Landvreugd heeft zich bij RTV NH uitgesproken over de doelstelling van de Amsterdammers. De oefenmeester is daarbij iets voorzichtiger dan spits Raily Ignacio.

,,Net zoals andere jaren willen wij een zo aanvallend mogelijk team zijn en zo hoog mogelijk eindigen. Het liefst in de top drie”, stelt Landvreugd tegenover de regionale omroep.

Ignacio legt de lat graag wat hoger: ,,Ik heb uitgesproken dat wij voor het kampioenschap moeten gaan en daar sta ik nog steeds achter.” AFC kondigde al aan geen vervangers aan te zullen vertrekken voor de vertrokken Johan Kulhan (vertrekt naar Valencia) en en Jonathan Richard (HBOK).

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie