Volg ons
Joop Gall Spakenbrug (1)

Tweede Divisie

AFC boekt eerste zege van 2017 tegen Spakenburg

AFC boekt eerste zege van 2017 tegen Spakenburg

Spakenburg heeft onder de nieuwe trainer Joop Gall geen vliegende start kunnen maken. In Amsterdam werd verloren van AFC, waardoor de degradatiestreep nu echt is bereikt. AFC weet juist weer afstand te nemen.

Snelle 1-0

Met Joop Gall voor het eerst op de bank deelde Spakenburg de eerste speldenprikjes uit op Goed Genoeg, voor ook AFC gevaarlijk kon worden. Na twintig minuten was het raak voor de Amsterdammers. Christian Supusepa werd uitgespeeld en Pieter Koopman kon vervolgens afronden (1-0).

Eigen goal

Spakenburg kon daarna nooit echt een vuist maken en was erg slordig. AFC kreeg dan ook wat kansjes, waar doelman André Krul telkens wist te redden. Twintig minuten voor tijd kon hij ook niet meer redden. Tim Sanders werkte de bal namelijk uit een corner in zijn eigen doel. In blessuretijd maakte Philip Ties nog wel de 2-1, maar daar bleef het bij. Spakenburg komt door de nederlaag nog verder in de problemen, terwijl AFC eindelijk weer eens kan juichen. Met 36 punten vliegen de Amsterdammers zelfs weer even naar het linkerrijtje en is de streep zeven punten verwijderd.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie