dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagADO'20 heeft weinig moeite met De Meern, OFC boekt belangrijke zege bij...

ADO’20 heeft weinig moeite met De Meern, OFC boekt belangrijke zege bij Hercules

De Meern was zondagmiddag op het eigen sportpark niet opgewassen tegen het hoger geklasseerde ADO’20 (0-4). Door deze nederlaag blijft de ploeg staan op de vijftiende plaats in de Derde Divisie. OFC won met het kleinste verschil de uitwedstrijd van USV Hercules (0-1).

De Meern – ADO’20
In Utrecht werd de score geopend in de zestiende minuut, dit echter niet in het voordeel van de thuisspelende formatie. ADO’20 mocht Gert Jan van Leiden dankbaar zijn voor diens treffer. Hij kopte de bal vanuit een hoekschop achter de doelman van de tegenstander (0-1). In de 43ste minuut wist de uitploeg de voorsprong te verdubbelen vanaf de strafschopstip. De Vree plaatste de 0-2 op het scorebord in Utrecht. Na 52 minuten spelen werd de wedstrijd voortijdig beslist met de derde treffer voor ADO’20, doelpuntenmaker was nu Ozair Dahi (0-3).  Nadat De Meern verder moest met een man minder na een rode kaart voor Lejon Cats ging ADO’20 op zoek naar meer treffers. In de 85ste minuut werd de eindstand bepaald op 0-4 door Rick Neele.

USV Hercules – OFC
Na iets meer dan een uur spelen werd de ban gebroken op het sportpark van Hercules. Carlos Groen was de maker van de treffer die OFC aan de leiding bracht. Na iets meer dan negentig minuten stond deze stand nog steeds op het scorebord waardoor de ploeg uit Oostzaan huiswaarts kon keren met de drie punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD