Volg ons

Achilles '29

Achilles’29-trainer ziet Mexicaan vertrekken: ‘Was een van mijn betere spelers’

Achilles’29-trainer ziet Mexicaan vertrekken: ‘Was een van mijn betere spelers’

Luis Giovanny Annett Chávez is niet meer inzetbaar voor degradatiekandidaat Achilles’29. De Mexicaan keerde terug naar zijn geboorteland omdat zijn verblijfsvergunning verlopen was, meldt De Gelderlander.

Misschien komt hij terug
Trainer Arno Arts baalt dat hij in de komende degradatiekraker tegen De Dijk nu geen beroep kon doen op de middenvelder. ,,Dat was één van mijn betere spelers, de nummer 10. Ik was niet op de hoogte van de situatie. Hij heeft me wel een berichtje gestuurd: ‘bedankt, de trainingen waren top, ik zie je in januari’. Misschien komt hij dan terug”, aldus de oefenmeester tegenover de regionale krant.

Vertrokken spelers
Achilles’29 zag recent al meer spelers vertrekken uit Groesbeek. Geoffrey Acheampong en Mailyson Lopez hadden ruzie met de trainer en Tevahn Tyrell uit Bermuda vertrok een week geleden, dit omdat hij volgens De Gelderlander zijn verblijf in Groesbeek niet meer kon betalen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Achilles '29