dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Achilles’29-aanvaller Versteegen: ‘Als je het zo makkelijk weggeeft verlies je iedere week'

Achilles’29-aanvaller Versteegen: ‘Als je het zo makkelijk weggeeft verlies je iedere week’

Niek Versteegen baalde zichtbaar direct na de zaterdag verloren thuiswedstrijd tegen Katwijk (1-4). De topscorer van Achilles’29 was vooral teleurgesteld over de wijze waarop zijn ploeg onderuit ging tegen de lijstaanvoerder van de Tweede Divisie.

Speelbal
,,Ja, als je het zo makkelijk weggeeft, verlies je iedere week. En als je bovenin mee wilt draaien, gaat dat zo niet lukken. Dan spelen we nergens voor. De eerste helft was leuk om te zien, maar als je dan het verval ziet in de tweede helft, is dat ongelooflijk. Dan zijn we net een speelbal”, aldus Versteegen tegenover Omroep Gelderland.

Het moet anders
De aanvaller was ook tegen Katwijk verantwoordelijk voor de treffer van Achilles’29, maar in de tweede helft kreeg hij amper nog kansen om gevaarlijk te zijn voor het doel van de tegenstander. ,,Ik werd niet meer in stelling gebracht en wilden we niet meer voetballen. Ik heb ook mijn debet in deze nederlaag. We moeten kijken wat we beter kunnen doen als we de bal niet hebben. Je krijgt in twee weken tien tegengoals en je maakt er twee. Volgende week tegen GVVV moet het anders.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD