woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Achilles-voorzitter Derks zwijgt over Braziliaanse miljoenenlening

Achilles-voorzitter Derks zwijgt over Braziliaanse miljoenenlening

Vorige week leek al de week van de waarheid te zijn voor Achilles ’29, maar bleef het stil op financieel vlak. De aanstaande derby tegen De Treffers haalde voor even de spotlights weg bij de grote problemen op de Heikant. Volgens De Gelderlander zou vandaag dan eindelijk het geld van de Braziliaanse miljoenenlening op de bankrekening van Achilles ’29 gestort moeten worden.

Derks zwijgt
Maar of dat ook gebeurt is onduidelijk. Voorzitter Harrie Derks wilde volgens de krant zaterdag opnieuw niets zeggen over het geld uit Brazilië. Trainer Eric Meijers complimenteerde na de 2-1 zege tegen De Treffers zijn ploeg: ,,Het is geweldig van die jongens, diep respect. Het is niet makkelijk. Deze week moet er duidelijkheid komen, want het heeft lang genoeg geduurd.”

Geld lenen kost geld
De Braziliaanse miljoenenlening was ook mikpunt van spot in het kamp van De Treffers. Zo zwaaiden fans van de rood-zwarten met Braziliaanse vlaggen en vloog er een vliegtuigje over de Heikant met een spandoek met daarop de tekst: ‘Let op! Geld lenen kost geld.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD