woensdag, september 29, 2021
HomeClubsAchilles VeenAchilles Veen versterkt zich met Vincent van Hoof

Achilles Veen versterkt zich met Vincent van Hoof

Achilles Veen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Vincent van Hoof. Dat heeft de technische commissie van de club bekendgemaakt.

De 24-jarige van Hoof komt over van OJC Rosmalen. In het verleden doorliep de verdediger de jeugdopleiding van Willem II/RKC Waalwijk.

Van Hoof is niet de eerste speler die de overstap maakt van OJC naar Achilles Veen. Diego Meerveld en Kevin van Kempen gingen hem al voor. Verder versterkte de zaterdaghoofdklasser zich al met Teun Sebregts van UNA en vorige week kon ook de komst van Wesley Hereijgers (Kozakken Boys) worden gemeld.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD