dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Achilles '29 verwacht deze week Braziliaanse miljoenenlening

Achilles ’29 verwacht deze week Braziliaanse miljoenenlening

Achilles ’29 wacht opnieuw een ‘week van de waarheid’. De Groesbeekse club verwacht dat deze week het geld uit de afgesloten Braziliaanse miljoenenlening op haar rekening wordt gestort, meldt De Gelderlander.

Achter met betalen salarissen
Eerder werd gesproken dat het daarbij zou gaan om een bedrag van vijf miljoen euro. Achilles ’29 heeft het geld hard nodig, want het loopt opnieuw flink achter met het betalen van de salarissen. Volgens de goed ingevoerde regionale krant zijn de lonen over augustus en september nog niet overgemaakt, evenals het geld voor oktober. Daarnaast zouden meer partijen wachten op hun geld. De selectie van Achilles ging al eens een dag in staking uit protest tegen de laat betaalde salarissen.

Zak aardappelen
Trainer Eric Meijers: ,,Laten we hopen dat er goed nieuws komt”, stelde de coach na de zege op FC Lisse over de verwachte miljoenenlening. ,,De onrust heeft er toch ingehakt. Je kon de laatste wedstrijden zien dat we niet goed in ons vel zaten. Tegen NEC leek het wel alsof iedereen een zak aardappelen van 5 kilo op de rug had.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD