dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAanvaller vertrekt bij Spakenburg en gaat op zoek naar nieuwe uitdaging

Aanvaller vertrekt bij Spakenburg en gaat op zoek naar nieuwe uitdaging

Spakenburg kan in het seizoen 2021/2022 geen beroep meer doen op Jordi Bitter. De aanvaller maakte op zijn Instagrampagina bekend dat hij in de zomer de deur bij de club zal sluiten en op zoek zal gaan naar een nieuwe uitdaging.

De 26-jarige in Amsterdam geboren aanvaller begon met voetballen bij DCG. Vervolgens ging hij naar SV DTS waar hij ontdekt werd door AZ. In Alkmaar was hij twee jaar actief in de jeugdopleiding toen hij de overstap maakte naar HFC Haarlem. In 2010 verkaste hij naar Ajax waar hij tot twee wedstrijden kwam in de Eerste Divisie met Jong Ajax. Na deze periode volgde Almere City FC en een terugkeer naar het al genoemde SV DTS. In 2018 arriveerde hij bij Spakenburg.

In zijn eerste seizoen (2018/2019) was Bitter goed voor 27 competitiewedstrijden voor Spakenburg waarin hij acht keer het net van de tegenstander wist te vinden. In totaal speelde hij 47 duels in de Tweede Divisie met zijn huidige club en was hij goed voor 12 treffers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD