vrijdag, september 17, 2021
HomeClubsFC VolendamAanvaller verruilt de Eredivisie zaalvoetbal voor Jong FC Volendam

Aanvaller verruilt de Eredivisie zaalvoetbal voor Jong FC Volendam

Het in de Tweede Divisie uitkomende Jong FC Volendam kan komend seizoen een beroep doen op Jordi Blom. De club maakte de komst van de aanvallend ingestelde speler bekend via de officiële kanalen. Opvallend is dat de aanwinst afkomstig is van ASV Lebo, een van de topclubs uit de Eredivisie van het zaalvoetbal in Nederland.

Vanwege de coronamaatregelen werd door Blom veelvuldig op het voetbalveld getraind omdat sporten in de zaal in teamverband niet toegestaan was. De speler kwam in beeld bij FC Volendam nadat hij maandenlang individueel trainde op het veld.

Blom sluit komend seizoen aan bij het beloftenteam van FC Volendam. Eerder kwam hij uit voor onder andere SV De Meer, AFC Ajax en WV HEDW.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD