donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAanvaller De Vries (ODIN’59): 'Op de derde plaats staan na vijftien wedstrijden...

Aanvaller De Vries (ODIN’59): ‘Op de derde plaats staan na vijftien wedstrijden is fantastisch’

ODIN’59 sloot zaterdag met een overwinning op VVOG (1-4) het kalenderjaar 2019 af met een derde plaats in de Derde Divisie. Thom de Vries, die wederom trefzeker was tegen de ploeg uit Harderwijk, geniet van de prestaties van zijn team en kijkt reikhalzend uit naar de komende bekerconfrontatie met eredivisieclub Vitesse.

Fantastisch
De ploeg uit Heemskerk wist 31 punten te pakken uit vijftien wedstrijden. De derde plaats geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de nacompetitie met als inzet een ticket voor de Tweede Divisie.  ,,Als ODIN’59 zijnde op de derde plaats staan na zestien wedstrijden is natuurlijk fantastisch. We kijken dan ook met een goed gevoel terug op de eerste seizoenshelft. Dan vind ik ook nog dat wij ons in een paar wedstrijden zelf te kort gedaan hebben, dit vooral in de thuiswedstrijden”, aldus De Vries tegenover Voetbal247.

Twintig doelpunten
De teamprestaties zijn uitstekend, maar De Vries blijft wel kritisch over zijn eigen optreden. Dit ondanks het feit dat hij al meerdere keren het net van de tegenstander wist te vinden. ,,Persoonlijk gezien ben ik van mening dat het beter kan, maar eigenlijk ook beter moet. Ik sta nu op vijf doelpunten. Vorig jaar waren dat er zeven voor de winterstop en eindigde ik op een totaal van 23 treffers. Ik hoop dat ik nu weer rond de twintig doelpunten kan eindigen en dat wij met ODIN’59 mee kunnen blijven doen om de bovenste plaatsen.”

Treffers tegen VVOG
Vorig seizoen was De Vries in twee wedstrijden tegen VVOG goed voor vijf doelpunten. Zaterdag wist hij weer het net van de Harderwijkers te vinden.  ,,Voor de wedstrijd las ik op de website van VVOG dat wij een angstgegner waren en dat bleek maar weer eens. Wij kwamen snel op voorsprong en kregen veel mogelijkheden. Wij kwamen niet in e problemen en dat ik weer tegen VVOG wist te scoren? Daar heb ik geen verklaring voor, ik denk dat die ploeg mij wel ligt zou je zeggen.

Bekeravontuur
In 2019 zal ODIN’59 nog één keer in actie komen in de officieel duel. De stuntploeg uit de KNVB Beker van het seizoen 2018/2019 neemt het op tegen Vitesse. ,,Spelen in het Gelredome tegen Vitesse zal weer een fantastische ervaring zijn. Daar gaan wij nu allemaal van genieten. We hebben niets te verliezen.”

Toekomst
De Vries heeft het naar zijn zeggen goed bij zijn huidige vereniging. ,,Ik heb het prima naar mijn zin bij ODIN’59 en wij hebben met Anthony Correira een leuke en enthousiaste trainer. Ik zie wel wat de toekomst zal brengen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD