maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAanvallende middenvelder stapt over van DOVO naar aartsrivaal G.V.V.V.

Aanvallende middenvelder stapt over van DOVO naar aartsrivaal G.V.V.V.

Kai Huisman speelt ook komend seizoen zijn thuiswedstrijden in Veenendaal, maar dan niet meer aan de zogenoemde rode zijde bij DOVO. De aanvallende middenvelder bereikte namelijk een akkoord met G.V.V.V. de aartsrivaal van de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de nieuwe club van Huisman.

De 25-jarige Edenaar plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij G.V.V.V. In 2019 arriveerde Huisman bij DOVO. Voor deze periode was hij actief voor onder andere Blauw-Geel’55, Vitesse (jeugdopleiding), FC Emmen en Heracles Almelo.

Op de website van G.V.V.V. gaf Technisch manager Rob de Boer tekst en uitleg over het aantrekken van Huisman.  ,,Wij hadden al contact toen hij nog bij Heracles Almelo speelde. Hij had toen de ambitie naar het buitenland te gaan. Inmiddels is hij ingeburgerd bij de amateurs.  Hebben hem dit gekke seizoen twee keer zien spelen en dat zag er zeer goed uit. Hij is gezegend met een goede steekbal. Kai kan heel goed op 10 spelen, maar is ook als spits inzetbaar. In zijn tijd bij Vitesse is hij dat altijd geweest.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD