woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste Divisie'Aan de Krommedijk gebeuren zaken die het daglicht niet kunnen verdragen'

‘Aan de Krommedijk gebeuren zaken die het daglicht niet kunnen verdragen’

Heibel op de Krommedijk. Zaakwaarnemer Yalcin Zöhre van de Brazilianen Cicero Dazzi Bobbio en Bruno Goncalves Kischinhevsky heeft een officiële klacht ingediend tegen FC Dordrecht bij de arbitragecommissie van de KNVB, schrijft het AD.

Contractontbinding
Twistpunt in de zaak is de contractontbinding waarmee de Brazilianen vorige week in een indringend gesprek met de clubleiding en trainer Gerard de Nooijer akkoord zouden zijn gegaan. Volgens zaakwaarnemer Zöhre is de handelwijze van FC Dordrecht laakbaar. Naast een klacht bij de KNVB heeft hij ook de VVCS ingeschakeld.

Kwestieus en onethisch
,,Onder valse voorwendselen, zonder enige professionele begeleiding en in afwezigheid van mij zijn Cicero en Bruno vorige week tot het nemen van een beslissing gedwongen door algemeen directeur Hans de Zeeuw. Dit gebeurde in aanwezigheid van trainer Gérard de Nooijer. De handelwijze van FC Dordrecht is kwestieus en onethisch, aan de Krommedijk gebeuren zaken die het daglicht niet kunnen verdragen”, haalt Zöhre uit in het AD.

Zijspoor
Namens de Dordtse club reageert Hans de Zeeuw: ,,Yalcin Zöhre heeft zelf niet gereageerd op verzoeken van ons om tot een oplossing te komen.” De twee Brazilianen kwamen deze zomer, toen Marco Bogers nog technisch eindverantwoordelijk was, met hoge verwachtingen en veel tamtam naar de Krommedijk, maar al snel bleek dat het duo nauwelijks een rol speelt in de plannen van coach De Nooijer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD