Volg ons
Ali Akla IJsselmeervogels Philip den Hartog Quick Boys

IJsselmeervogels

Ali Akla wil duidelijkheid over kwetsuur aan meniscus

Ali Akla wil duidelijkheid over kwetsuur aan meniscus

Ali Akla kampt al enige tijd met irritatie aan zijn meniscus. Hoewel de aanvaller van IJsselmeervogels kleine stapjes in zijn herstel maakt, wordt een MRI-scan niet uitgesloten. Dit om duidelijkheid te krijgen over de ernst van de situatie.

Duidelijkheid
De Harderwijker maakt zich vooralsnog geen zorgen. ,,De eerste week voelde ik telkens verbetering, maar de laatste dagen staat het eigenlijk stil. Ik kan momenteel loopoefeningen doen, maar echt iets ondernemen met een bal gaat niet. Ik wil graag duidelijkheid”, vertelt Akla aan Voetbal247.nl.

Titel
Vorig seizoen kampte Akla ook geregeld met verschillende blessures. Toch had hij een behoorlijk aandeel in de titel in de Derde Divisie. Daarnaast maakte hij zelfs het Doelpunt van het Jaar 2016 door in de KNVB beker tegen Koninklijke HFC met links prachtig raak te schieten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels