zondag, september 19, 2021
HomeClubsIJsselmeervogelsAli Akla wil duidelijkheid over kwetsuur aan meniscus

Ali Akla wil duidelijkheid over kwetsuur aan meniscus

Ali Akla kampt al enige tijd met irritatie aan zijn meniscus. Hoewel de aanvaller van IJsselmeervogels kleine stapjes in zijn herstel maakt, wordt een MRI-scan niet uitgesloten. Dit om duidelijkheid te krijgen over de ernst van de situatie.

Duidelijkheid
De Harderwijker maakt zich vooralsnog geen zorgen. ,,De eerste week voelde ik telkens verbetering, maar de laatste dagen staat het eigenlijk stil. Ik kan momenteel loopoefeningen doen, maar echt iets ondernemen met een bal gaat niet. Ik wil graag duidelijkheid”, vertelt Akla aan Voetbal247.nl.

Titel
Vorig seizoen kampte Akla ook geregeld met verschillende blessures. Toch had hij een behoorlijk aandeel in de titel in de Derde Divisie. Daarnaast maakte hij zelfs het Doelpunt van het Jaar 2016 door in de KNVB beker tegen Koninklijke HFC met links prachtig raak te schieten.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS