maandag, oktober 25, 2021
HomeClubsExcelsior MaassluisZweeds avontuur voor aanvaller van Excelsior Maassluis

Zweeds avontuur voor aanvaller van Excelsior Maassluis

Youri de Winter mag zich per direct speler noemen van Assyriska FF. De aanvaller, die zijn laatste competitiewedstrijd speelde in dienst van Excelsior Maassluis, maakte zijn overstap bekend via zijn Facebookpagina.

De 22-jarige aanvaller begint in Zweden aan zijn tweede avontuur in het buitenland. In januari 2020 vertrok hij van Scheveningen naar het Griekse AOK Kerkyra. In augustus keerde hij weer terug naar Nederland waar hij na een proefperiode een akkoord wist te bereiken met Excelsior Maassluis. In het verleden was De Winter actief voor (Jong) Sparta, en de Nike Academy.

De winter plaatste zijn handtekening onder een contract tot eind 2021 bij het op het derde niveau van Zweden acterende Assyriska FF.Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD