Volg ons

Koninklijke HFC

Zwarte dag voor Koninklijke HFC: Kruisbandblessure Roy Castien, Wouter Haarmans stopt

Zwarte dag voor Koninklijke HFC: Kruisbandblessure Roy Castien, Wouter Haarmans stopt

Een sportief zwarte dag voor Koninklijke HFC. De Haarlemse club maakt vandaag wereldkundig dat Wouter Haarmans na dit seizoen een punt zet achter zijn loopbaan. De 28-jarige rechtsbuiten speelde sinds het seizoen 2009/2010 voor de Koninklijke. Bovendien is Roy Castien langdurig uitgeschakeld.

Geboren en getogen HFC’er
,,Wouter is klaar met zijn sportieve carrière en stort zich helemaal op zijn maatschappelijke carrière. De tijd die hij in het voetbal investeerde kan hij nu doodeenvoudig niet meer combineren”, schrijft HFC op haar website. ,,Wouter is een echte geboren en getogen HFC’er die het vanaf de mini’s tot het eerste elftal heeft geschopt op hoogste amateurniveau van Nederland!”

Drama
Voor Castien is het een seizoen van hoge pieken en diepe dalen. De aanvallende middenvelder brak aan het begin van dit seizoen door, wekte interesse van verschillende profclubs, zag een winterse overstap naar Telstar afketsen en zal nu negen tot twaalf maanden moeten revalideren vanwege een kruisbandblessure. Triest genoeg liep de Zandvoorter de zware knieblessure tijdens een proefstage bij Jong FC Utrecht, weet het Haarlems Dagblad.

Discussieer mee!

Meer over Koninklijke HFC