woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCZware kruisbandblessure voor HFC'er Beeren

Zware kruisbandblessure voor HFC’er Beeren

Koen Beeren heeft tijdens de training van Koninklijke HFC een zware kruisbandblessure opgelopen. Het herstel en revalidatie daarvan zal hem zeker een jaar kosten, meldt het Haarlems Dagblad.

Opereren of andere sport kiezen
Het drama voltrok zich vorige week al. Afgelopen dinsdag kreeg de aanvaller te horen dat het goed mis was: ,,Eigenlijk wist ik toen al hoe laat het was. Vandaag kreeg ik van mijn orthopeed te horen dat het rotatiegedeelte in mijn kruisband waarschijnlijk is afgescheurd. Ik kan kiezen: of opereren of een andere sport kiezen.’’

Herstel
De 23-jarige Bloemendaaler was juist aan het herstellen van een eerdere blessure: ,,Ik ben lang bezig geweest om mijn knie sterker te maken en dat ging goed. Ik kon springen, sprinten en trainde zonder pijn. Ik had ook de goedkeuring gekregen om met de groep mee te trainen.’’

Ook op gewoon gras
Beeren gaat de komende periode nadenken over zijn sportieve toekomst: ,,Het is ongelooflijk hoeveel mensen een kruisbandblessure oplopen. Er wordt vaak naar het kunstgras gewezen, maar volgens mij ontstaan deze blessures ook op gewoon gras”, besluit hij in de krant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD