maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieZware hersenschudding Holder na botsing met Werkman

Zware hersenschudding Holder na botsing met Werkman

Robby Holder blijkt een zware hersenschudding te hebben opgelopen in de wedstrijd tussen Spakenburg en HHC Hardenberg. Na een halfuur ging hij gestrekt naar de grond, maar speelde vervolgens de eerste helft toch uit. In de rust werd de aanvaller van de Bluawen gewisseld en per ambulance richting ziekenhuis gebracht.

Inmiddels weer thuis

Trainer Hans van de Haar hoorde pas in de rust dat Holder een paar tellen buiten westen was geweest en besloot toen om direct in te grijpen. Holder kwam ongelukkig in botsing met Koos Werkman. Inmiddels is hij weer thuis, maar blijkt dus wel een zware hersenschudding op te hebben gelopen.

Sterke start

De komende periode zal de aanvaller dus in ieder geval rust moeten houden. Wanneer hij de trainingen weer mag hervatten is op dit moment nog niet bekend. Holder kwam afgelopen zomer over van FC Lienden en kende een sterke start van het seizoen. Zo scoorde hij vorige week twee keer in de met 3-5-gewonnen wedstrijd bij Barendrecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD