donderdag, september 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagZware blessure voor DOVO-aanwinst Mark Westerlaken

Zware blessure voor DOVO-aanwinst Mark Westerlaken

DOVO kan in het seizoen 2021/2022 geen beroep doen op Mark Westerlaken. De centrale verdediger, die in de zomer de overstap maakte van Gemert naar de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal, liep tijdens een training een zware blessure op, zo meldt de website Regiosport Veenendaal.

Westerlaken (Op de foto in het shirt van Gemert) kreeg donderdag de uitslag van de MRI en die wees uit dat het ging om een gescheurde voorste kruisband van de linkerknie. De verdediger zou dit jaar bij DOVO samen geen spelen met zijn broer Bart Westerlaken, maar daar moet nu dus noodgedwongen een streep door gezet worden. De revalidatie zal tussen de negen en twaalf maanden in beslag nemen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD