vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieZwaarbevochten zege GVVV op TEC, Kozakken Boys wint bij VVSB

Zwaarbevochten zege GVVV op TEC, Kozakken Boys wint bij VVSB

GVVV en Kozakken Boys hebben hun uitstekende bekersucces een passend vervolg gegeven met zeges op respectievelijk TEC en VVSB.

TEC – GVVV 0-2
De streekderby op de Lok kwam al vroeg tot ontbranding door een inzet van Robby Holder, die na doelman Johan Jansen te hebben omspeeld de paal trof. De ploeg uit Tiel wist goed druk te zeggen op de Veenendaalers. Toch was het GVVV dat na een ruim kwartier aan de leiding kwam door een prachtig doelpunt van Robin Mulder. Tegenvaller voor de Oosterlee-brigade was het uitvallen van Jeremy de Graaf. In het restant van de eerste helft kreeg Holder nog twee goede mogelijkheden.

TEC bleef ook na rust aanzetten en werd geholpen door de tweede gele kaart voor Soufiane Laghmouchi na een uur spelen. Maar in plaats van een terugkeer in de wedstrijd voor TEC, was het GVVV dat met een man minder scoorde. Invaller Simon Brouwer maakte zijn eerste treffer in de Tweede Divisie en gaf de Veenendaalers daarmee wat lucht. In de slotfase moest ook TEC verder met tien man, nadat Bart Westerlaken eveneens zijn tweede gele kaart kreeg. Evengoed redde de ploeg van coach Frits van den Berk in blessuretijd de eer via Wimilio Vink: 1-2.

VVSB – Kozakken Boys 0-2

Na een gelijkopgaande openingsfase, met kansen voor beide doelen, was het Mahmut Sönmez die halverwege de eerste helft Kozakken Boys aan de leiding bracht: 0-1. Na rust nam de druk van VVSB toe, maar de Noordwijkerhouters werden in hun jacht op de gelijkmaker niet geholpen door een rode kaart voor Mitchell Theuns. Een kwartier voor tijd besliste Ahmed El Azzouti dan ook het duel in Werkendams voordeel: 0-2.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD