Volg ons

IJsselmeervogels

Zschüsschen keert terug naar IJsselmeervogels na kort avontuur in Marokko

Zschüsschen keert terug naar IJsselmeervogels na kort avontuur in Marokko

IJsselmeervogels kan per direct een beroep doen op Felitciano Zschüsschen. De aanvaller keert terug uit Marokko waar hij zou gaan spelen voor de profclub Chabab Rif Al Hoceima, meldt de club uit Spakenburg op de officiële website.

Speelgerechtigd
De Marokkaanse club slaagde er niet in om de aanvaller speelgerechtigd te krijgen. Ondanks dat het avontuur niet werd wat hij er vooraf van had gehoopt is Zschüsschen blij met de terugkeer naar IJsselmeervogels. ,,Het avontuur bij Al Hoceima is niet geworden wat ik er vooraf van verwacht had. Tijdens het verblijf in Marokko heb ik contact gehouden met IJsselmeervogels, waardoor een terugkeer voor mij een logische stap was. Ik ben dan ook blij dat ik weer terug ben”, aldus de aanvallend ingestelde speler op de voornoemde website.

Selectie rond
De technische commissie van IJsselmeervogels is vanzelfsprekend zeer content met de nieuwste aanwinst. ,,Het is geen geheim dat we graag nog een extra voorhoedespeler in de selectie wilde hebben, vanwege de blessure van Ali Akla. In de voorbereiding heeft Felitciano bewezen over het scorende vermogen en de diepgang te beschikken waar we vooraf op hadden gehoopt. Met zijn terugkeer hebben we de selectie rond”, aldus André van Diermen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Meer over IJsselmeervogels