Volg ons

Tweede Divisie

Zschüsschen: ‘Ik weet dat ik gewoon beter ben’

Zschüsschen: ‘Ik weet dat ik gewoon beter ben’

Felitciano Zschüsschen weigert te gaan twijfelen aan zijn eigen kwaliteiten, ook niet nadat de aanvaller enkele weken van vormcrisis beleefde. De aanvaller van IJsselmeervogels liet tegen De Treffers zijn voeten spreken met een doelpunt en een assist.

,,Ik weet dat ik hier concurrentie heb. Maar ik weet gewoon ook dat ik beter ben. Dat gaat helemaal goedkomen, hier bij IJsselmeervogels”, stelt hij vastberaden in het AD. Zschüsschen keerde pas ‘laat’ terug uit Marokko, waar de aanvaller zijn carrière leek te gaan vervolgen: ,,Ik ben daar drie weken geweest. Het ging goed, het contract lag al klaar. Maar de president moest op een gegeven moment weg. Terwijl hij juist bevriend was met Mounir El Hamdaoui, via wie ik daar was gekomen. Mounir vertelde me dat toen alle Nederlanders weg moesten en dat ik ook maar beter kon opstappen. Gelukkig had IJsselmeervogels al gezegd dat het mij graag terug wilde, als het in Marokko niks werd.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie