Volg ons
Jan Zoutman Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Zoutman: “Wennen aan het niveau is geen excuus meer”

Zoutman: “Wennen aan het niveau is geen excuus meer”

Jan Zoutman heeft met Quick Boys de eerste overwinning van het seizoen te pakken in de Derde Divisie Zaterdag. Na de nederlaag van vorige week tegen FC Lisse had de ploeg van trainer Zoutman het ook tegen ONS Sneek erg lastig, maar werd de zege in de slotfase veilig gesteld: 2-1.

De start van Quick Boys mag dus stroef genoemd worden. Op de vraag van Quick Boys TV of zijn ploeg moest wennen aan het niveau had Zoutman een duidelijk antwoord. “Je kunt er alles van vinden, maar ik vind wennen aan het niveau geen excuus meer. Natuurlijk merk je dat tegenstanders net even wat slimmer zijn, net even wat beter georganiseerd zijn en individueel hier en daar meer kwaliteit hebben. Maar dat telt voor mij niet. Als je aan het voetballen bent heb je heel snel in de gaten dat er op sommige gebieden iets meer wordt gevraagd en daar moet je heel snel op aanpassen.”

Bekijk hieronder het hele interview van Quick Boys TV met Jan Zoutman:

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag