Volg ons
Jan Zoutman Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Zoutman kritisch op spits: “Ik vond hem niet heel best spelen”

Zoutman kritisch op spits: “Ik vond hem niet heel best spelen”

Jan Zoutman zag Quick Boys op zaterdag met 2-3 verliezen van Jong FC Volendam. De ploeg kon in de thuiswedstrijd geen vuist maken. Om verandering in het elftal te brengen haalde de oefenmeester Hermann Kabasele naar de kant. Over de spits was de trainer in gesprek met Omroep West niet tevreden.

Kabasele niet heel best

Zoutman was niet te spreken over wat Kabasele had laten zien tegen Jong FC Volendam. “Ik vond hem vandaag niet heel best spelen. Ik moet zeggen, die twee centrale verdedigers waren sterk. Herman moet het toch een beetje van zijn fysieke kracht hebben. Vorige week tegen Rijnvogels bijvoorbeeld en ook in sommige wedstrijden daarvoor, was hij sterker dan zijn tegenstander. Kon hij de bal bij zich houden, kon hij de ploeg aan laten sluiten”, vertelde Zoutman.

“Vandaag lukte dat niet, met name in die duels met die rechter centrale verdediger, die nummer drie. Werd hij afgetroefd. Dan moet je op een net iets andere manier gaan voetballen en dat heeft hij niet gedaan, vandaar dat we hem vervangen hebben”, aldus Zoutman, die wel tevreden was over wat Jason Oost had laten zien.

Bekijk het complete interview met Jan Zoutman

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag