Volg ons

Be Quick 1887

Zorgen Be Quick 1887 en HBS verder vergroot

Zorgen Be Quick 1887 en HBS verder vergroot

Be Quick 1887 en HBS zijn door een nieuwe nederlaag verder in problemen gekomen. Be Quick 1887 blijft op een rechtstreekse degradatieplaats staan en HBS zakte naar een nacompetitieplaats. Quick wist opnieuw niet te winnen en ziet inmiddels vier kapers op de kust voor plek drie, die aan het eind waarschijnlijk recht geeft op de play-offs voor promotie.

Eén van die vier is Westlandia, dat aan een sterke reeks bezig is en ook de derde periode nog zou kunnen winnen. De Naaldwijkers maakten het nog wel spannend tegen Be Quick 1887, dat na een 5-2 achterstand nog terugkwam tot 5-4. De grote man bij Westlandia was Adnan Bajic met twee treffers en twee assists. De andere treffers kwamen op naam van Ramon Ripson, Mark van der Zalm en Anwar Beeldstroo voor Westlandia en Daan Driever (tweemaal), Thomas Careman voor Be Quick. Westlandia scoorde bovendien een keer in eigen doel.

HBS liep al vroeg achter de feiten aan tegen OJC Rosmalen. Na een kwart wedstrijd lag het duel al in de plooi en stond het 3-0 voor OJC Rosmalen door treffers van Schreuders, Meerveld en Meeuwsen. Pas tien minute voor tijd kun Schaken was terug doen. Dat was te laat en door Van Kempen werd het in de slotminuut ook nog 4-1.

Quick had enkele weken terug nog een ruime marge voor de derde plaats, maar ziet inmiddels OFC, Westlandia, ADO’20 en OFC naderen. Vandaag lukte het de ploeg voor de vierde wedstrijd op rij niet te winnen. De wedstrijd tegen HSC’21 bleef doelpuntloos. De Twentse formatie sprokkelde daarmee weer een nuttig puntje, maar is nog altijd niet gevrijwaard van degradatiestress.

Advertentie
Advertentie

Meer over Be Quick 1887