Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Zoon van Edwin van der Sar komend seizoen onder de lat bij Noordwijk

Zoon van Edwin van der Sar komend seizoen onder de lat bij Noordwijk

Joe van der Sar is komend seizoen te bewonderen in de Tweede Divisie van het Nederlandse voetbal. De zoon van voormalig Oranje-international Edwin van der Sar zal zich in de zomer van 2019 melden bij vv Noordwijk, aldus de club op de officiële website.

Oude nest
De 21-jarige doelverdediger kwam dit seizoen uit voor Jong RKC Waalwijk. In 2013 maakte hij de overstap van de jeugd van Noordwijk naar Ajax. In 2017 vertrok hij daar om te gaan spelen voor ADO Den Haag. In de Residentie speelde hij geen wedstrijden in het eerste elftal van de vereniging.

Verder ontwikkelen
Op de voornoemde website gaf de doelman tekst en uitleg over zijn keuze voor de kersverse kampioen van de Derde Divisie.  ,,Ik zie de overstap naar Noordwijk als een mooie kans om te laten zien wat ik kan en om me verder te ontwikkelen als keeper. Ik heb mooie en leerzame periodes meegemaakt bij mijn vorige clubs en ben erg blij volgend seizoen het Noordwijkshirt te mogen dragen.Ik kijk enorm uit naar de start van het nieuwe seizoen.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag