Volg ons

AFC

AFC-doelman Zonneveld zes weken buitenspel door knie-operatie

AFC-doelman Zonneveld zes weken buitenspel door knie-operatie

Patrick Zonneveld moet toch een operatie aan zijn knie ondergaan. In eerste instantie hoopte de doelman van AFC dat zijn blessure met rust zou genezen, maar overleg met de dokter heeft hem doen besluiten toch onder het mes te gaan.

Zes weken
Door de medische ingreep aan zijn meniscus staat de 29-jarige doelman zo’n zes weken aan de kant. Zijn plaats onder de lat wordt ingenomen door Tarek Kharboutly of Joey Potveer. Laatstgenoemde verdedigde dinsdag het doel van de Amsterdammers in het oefenduel met Spakenburg, welke met 1-0 verloren ging.

Angst ongegrond
De in Heemskerk woonachtige Zonneveld vreesde aanvankelijk voor een kruisbandblessure, maar na een MRI-scan werd duidelijk dat die angst ongegrond bleek te zijn.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over AFC