woensdag, september 29, 2021
HomeClubsAFCAFC-doelman Zonneveld zes weken buitenspel door knie-operatie

AFC-doelman Zonneveld zes weken buitenspel door knie-operatie

Patrick Zonneveld moet toch een operatie aan zijn knie ondergaan. In eerste instantie hoopte de doelman van AFC dat zijn blessure met rust zou genezen, maar overleg met de dokter heeft hem doen besluiten toch onder het mes te gaan.

Zes weken
Door de medische ingreep aan zijn meniscus staat de 29-jarige doelman zo’n zes weken aan de kant. Zijn plaats onder de lat wordt ingenomen door Tarek Kharboutly of Joey Potveer. Laatstgenoemde verdedigde dinsdag het doel van de Amsterdammers in het oefenduel met Spakenburg, welke met 1-0 verloren ging.

Angst ongegrond
De in Heemskerk woonachtige Zonneveld vreesde aanvankelijk voor een kruisbandblessure, maar na een MRI-scan werd duidelijk dat die angst ongegrond bleek te zijn.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD