zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieZonneveld zegt MVV af en blijft bij AFC

Zonneveld zegt MVV af en blijft bij AFC

De stage van Patrick Zonneveld bij MVV heeft niet geresulteerd in een contract. De doelman heeft er voor gekozen om toch bij AFC aan de slag te gaan, nadat hij afgelopen seizoen de clubkleuren van IJsselmeervogels verdedigde in de Topklasse Zaterdag.

MVV wilde meer zien

MVV nodigde Zonneveld uit om een week stage te lopen bij de club uit de Jupiler League. Hij trainde een week mee, samen met nog vier andere stagespelers. Na afloop van de stageweek hakte Zonneveld zelf de knoop door en niet op MVV te wachten. “MVV wilde meer tijd hebben en mij zien in een wedstrijd op niveau. Ik zat met tijdsdruk van mijn werk, dus vandaar dat ik nu voor AFC kies”, aldus de goalie tegenover RTV NH.

Opluchting voor AFC

Voor AFC is het een hele opluchting dat Zonneveld toch voor de Amsterdammers heeft gekozen. De Tweede Divisionist kan terugkijken op een hectische week, waarin afscheid werd genomen van trainer Bart Locghies én Ton du Chatinier werd aangesteld als diens vervanger. Even was het dus ook onzeker of Zonneveld komend seizoen wel onder de lat zou staan bij AFC, maar inmiddels heeft de sluitpost zijn club dus verzekerd dat hij in de hoofdstad blijft.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD