zondag, maart 7, 2021
Home Competities Tweede Divisie Zonneveld sneert naar arbiter Dröge: 'Misschien moest hij van de KNVB de...

Zonneveld sneert naar arbiter Dröge: ‘Misschien moest hij van de KNVB de competitie weer spannend maken?’

Met een groot gevoel van onrecht stapten veel AFC‘ers van het veld. Gebeten ‘hond’ was scheidsrechter Sam Dröge, die tegenstander IJsselmeervogels twee strafschoppen gaf waarover nog lang en veel werd nagepraat. AFCdoelman Patrick Zonneveld probeerde zich in te houden, maar constateerde dat de leidsman opnieuw de Amsterdammers niet erg gezind was in gesprek met Voetbal247.nl.

- Advertentie -

,,Ik hou normaal gesproken niet van commentaar op de arbitrage, maar in dit geval is het niet de eerste keer dat deze scheidsrechter ons benadeelt. In de thuiswedstrijd tegen De Treffers kreeg ik binnen de ‘3 meter’ een elleboog van Pim Balkestein. De scheidsrechter deed niks, dus ik werd helemaal gek en mijn keeperstrainer Dennis Gentenaar ook. Het heeft hem acht maanden voorwaardelijke schorsing opgeleverd en ik zat twee maanden zonder hem als keeperstrainer. Gelukkig was Rob Prevoo in die periode bereid om de keeperstrainingen waar te nemen.”

Zonneveld was vooral furieus over de laatste strafschop die de 2-3 inleidde: ,,Hoe moet je in zo’n situatie keepen? De Ruiter is op volle snelheid, maar ik raak de bal. Het is ongelooflijk. En ook de eerste was al discutabel.” En dus waren de druiven zuur op Goed Genoeg: ,,Helemaal omdat we de betere ploeg waren. Het is een schande. De arbitrage zat er ook al vaak naast met corners en vrije trappen. Schandalig dat de KNVB deze scheidsrechter op zo’n topper zet. Misschien had hij van de KNVB instructie om de competitie weer spannend te maken? Het ligt nu in ieder geval weer helemaal open. De laatste wedstrijd spelen we nog tegen IJsselmeervogels: die wedstrijd heb ik in mijn hoofd al heel vaak afgespeeld. Het zou mooi zijn als het dan beslist wordt.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES