dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie Zaterdag"Zonder blessures was RVVH er gewoon ingebleven"

“Zonder blessures was RVVH er gewoon ingebleven”

Roy Weber vindt dat de degradatie van RVVH uit de Topklasse Zaterdag onnodig is geweest. De rechtervleugelverdediger maakt zelf de overstap naar SteDoCo, nadat hij zes jaar in Ridderkerk speelde. Blessures zorgden in zijn ogen voor de afdaling.

Niet op te vangen

“We hebben dit seizoen te maken gekregen met meer dan tien blessuregevallen. We begonnen nog erg goed maar hierna stapelden de blessures zich op. Ondanks dat we best een brede selectie hebben was dit niet op te vangen”, zo blikt hij terug op VoetbalRotterdam. Over zijn eigen spel was hij niet ontevreden.

Lang en slopend

“Het is een lang en slopend seizoen geworden voor ons allemaal. Onderin de Topklasse spelen is natuurlijk niet altijd leuk. Toch was het leuk om tegen de grootste amateurclubs van Nederland te spelen. Ik denk zelfs dat we het gezien de omstandigheden niet eens slecht hebben gedaan. Ik ben er van overtuigd dat we zonder al die blessuregevallen er gewoon direct in waren gebleven.”

Als eerste benaderd

En nu stapt hij dus over naar SteDoCo. “Ik heb een mooie tijd gehad bij een prachtige club. Het laatste jaar was wat minder en ik was daarom toe aan een nieuwe uitdaging. SteDoCo had mij vorig jaar al benaderd en ze waren dit jaar weer de eerste vereniging die mij benaderde.” Hij heeft voor twee jaar getekend in Hoornaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD